Friday, November 19, 2010

1 cent Straits Settlements Queen Victoria untuk di miliki...~!!

1 Cent Straits Settelments Queen Victoria 1898
Duit syiling ni da lame aku simpan.. dari aku xde buat ape2 baik aku jual.. dapat gak duit sikit.. hehehe... kepada sesiapa yang berminat boleh lah dapatkan... harga kita boleh bincang kemudian... kos penghantaran aku support.. korg just bank in harga syiling ni je..

Syiling ni memang dalam keadaan baik... aku jaga dia baik punye.. syiling yang akan korang dapat, syiling yang dalan gambar tu.. sebijik..!!

Sebarang pembayaran korang boleh transfer melalui maybank atau cimb....

Pas buat pembayaran aku terus bagi syiling ni.. klo dekat2 shah alam.. pj.. subang... aku akan anta terus kat korang.. huhuuu... ok x..??



No comments:

Post a Comment

Post a Comment